5 Mayıs Dünya Ebeler Günü
05 Mayıs 2023

Ebelik ; Sağlık hizmetlerinin sunumunda önemli görevler üstlenen, gebelikte, doğumda ve doğum sonrasında her zaman hayatımızın içinde yer alan, anne ile bebeğin ilk iletişim bağını sağlayan kişidir.

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında il Sağlık Müd. Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT, Kamu Hast. Hizt. Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema ÇOMAKLI, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Murat KILIÇ, Kamu Hast. Hizmet Başkan Yardımcısı Dr. Okay KAŞIKEMAN, İlçe Sağlık Müd. Dr. A. Önder PORSUK, Diğer İlçe hastanelerimiz yönetimi ve hastanemiz   yönetimimizin katılımı ile ebelerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

İl Sağlık Müd. Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem CERİT görevlerini özveri, sabır, gayret ve sevgi ile yerine getiren bütün ebelerimizin 5 Mayıs Dünya Ebeler Günü'nü kutladı.

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliğimiz müzik dinletisi ile sona erdi.

• foto 6.jpg
  • foto 3.jpg