14 Kasım Diyabet Günü Farkındalık Etkinliğimiz
15 Kasım 2022

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Olarak;

14 Mart diyabet günü kapsamında diyabetlileri ve diyabet riski taşıyan bireyleri bilgilendirmek ve diyabete dikkat çekmek amacıyla hastanemiz poliklinik giriş alanına stant kurulmuştur.

Standımızı ziyarete gelen hastalarımıza Diyabet Eğitim Hemşiremiz Serenay Sarıkaya tarafından şeker ölçümü yapıldı. Diyabet risk anketi uygulanan danışanlardan risk grubunda çıkanlar dahiliye polikliniklerine kapsamlı muayene olmaları için yönlendirildi. Standımızda diyabetle ilgili broşür dağıtımı yapılarak hasta ve hasta yakınları bilgilendirildi.

Düzenlediğimiz standımıza İl Sağlık Müdürümüz Dr. Öğrt. Üyesi Çiğdem CERİT, İlçe Sağlık Müdürümüz Dr. A. Önder PORSUK,Hastane İdarecilerimiz ve Dahiliye Hekimlerimiz ziyarette bulundu.

• DİYABET GÜNÜ FOTO 4.jpg
  • DİYABET GÜNÜ FOTO 1.jpg