Diyabet Okulumuzun Son Modülü 28.06.2022 Tarihinde Hastanemiz Konferans Salonunda Yapılmıştır
01 Temmuz 2022

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Olarak;
Diyabet Okulumuzun son modülü 28.06.2022 tarihinde hastanemiz konferans salonunda yapılmıştır. Eğitimde hastanemiz Diyabet Okulu komitesinden Uzm.Dr. Özlem TAN,   Uzm .Hem. Serenay METİNER, Dyt. Zeynep AKDUMAN
Fizyoterapist Ali FIRINCIOĞLU Tip 2 diyabet tanısı almış bireylere sağlıklı yaşam önerileri başta olmak üzere diyabetin uzun ve kısa dönem sonuçları, ilaç kullanımında dikkat edilecek hususlar, diyabeti kontrol altına almada fiziksel egzersiz başlıklı konular hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır .Bireysel eğitimlerini tamamlayan yataklı tedavi birimlerimizde tedavisi süren hastalarımızında katılımıyla Diyabet okulunun 3.modülü sonunda bireylere Sağlık Bakanlığı Diyabet Okulu mezuniyet diploması verilmiştir.

• Diyabet Okulu-2.jpg
  • Diyabet Okulu-5.jpg