1. Düzey Yenidoğan Yoğun Bakımı Lüleburgaz Devlet Hastanesi Bünyesinde Açıldı
01 Nisan 2022

Lüleburgaz Devlet Hastanemizin 7 yataklı Yenidoğan 1.Basamak Yoğun Bakım Ünitesi, düzenlenen törenle hizmete alındı... İlçemizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak yenidoğan yoğun bakım ünitemizde 7 hemşire, 1 uzman doktor görev yapacak..

31 Mart'ta gerçekleştirilen açılışımıza Kaymakamımız Salih Yüce, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan, Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Dairesi Başkanı Fatıma Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Okay Kaşıkeman İlçe Sağlık Müdürü Dr. Önder Porsuk, Başhekimimiz Opr. Dr. Aşkın Akkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Halk Eğitim Müdürü İzzet Arslan ve hastane yöneticilerimiz katıldı...

Halkımıza sağlıklı ve kaliteli hizmet verebilmek için yapılan sağlık yatırımının ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.

• WEB YENİ DOĞAN 1.jpg
  • WEB YENİ DOĞAN 2.jpg