Gebe Okulu Lüleburgaz Devlet Hastanesi Bünyesinde Açıldı
01 Nisan 2022

Lüleburgaz Devlet Hastanesi bünyesinde Gebe Okulu açıldı. Lüleburgaz Devlet Hastanemizin anne-baba adayları için önemli bir basamak olan Gebe Okulu'muzun açılışı gerçekleştirildi. Hastanemizde düzenlenen törene Lüleburgaz Kaymakamımız Sn. Salih Yüce, Kamu Hastaneleri Genel Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Uzm. Dr. Pınar Koçatakan, Hasta Çalışan Hakları ve Güvenliği Dairesi Başkanı Fatıma Şahin, İl Sağlık Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Cerit, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm Dr. Sema Çomaklı, Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkan Yardımcısı Okay Kaşıkeman, İlçe Sağlık Müdürü Dr. A. Önder Porsuk, LDH Başhekimi Opr. Dr. Aşkın Akkuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, İlçe Halk Eğitim Müdürü İzzet Arslan, hastanemiz yöneticileri ile gebe okulumuza kayıtlı anne ve baba adayları katıldı.

• WEB G1.jpg
  • WEB G2.jpg