Gebe Okulumuzda Gebelerimize Yönelik Psikoloji Derslerimiz Devam Etmektedir
17 Mart 2022

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Olarak;

Gebelik süreci kadın yaşamında fizyolojik, psikolojik ve sosyal değişimlerin yaşandığı ve bu değişimlere uyumu gerektiren önemli bir dönemdir. Doğum süreci ise kadının yaşamı boyunca çok az deneyimleyebileceği mucizevi bir yolculuktur. Burada en önemli olay çiftlerin hayatına yeni bir bireyin katılmasıdır. Bu yeni katılımla birlikte çiftler yeni duruma adapte olmanın yanı sıra yeni yaşam biçimlerine de alışmaya çalışacaklardır. Özellikle ilk defa anne ve baba olacak bireyler gebelik, doğum ve doğum sonrasına ilişkin oldukça fazla endişe yaşamaktadırlar. Her ne kadar çiftler durumu öncesinden bilseler de, bu durumla nasıl baş edecekleri hakkında yetersiz kalmaktadırlar. Bu noktada Hastanemizde anne adaylarına tüm bu süreci en sıkıntısız ve rahat bir şekilde geçirebilmeleri amacı ile Gebe Okulumuzda gebelerimize yönelik Psikoloji derslerimiz devam etmektedir.

Sağlıklı Günler Dileriz.

• GEBE 1.jpeg